Keisarillinen amuletti onnea ja vaurautta parantaa taloudellista tilannetta

On hämmästyttävä asia, josta voit kuulla kiitollisia omistajia. Tämä on onnekas ja rikkauden keisarillinen amuletti, jonka valmistukseen käytetään kuninkaiden aikana lyötyä kolikkoa.

keisarillinen talismani kaulassa

Milloin kuuluisan keisarillisen talismanin luomista ja hankkimista suositellaan? Jos sinua ahdistavat sarja epäonnistumisia henkilökohtaisessa, taloudellisessa ja perhe -elämässäsi, jos yksikään unelma ei voi toteutua, jos lainaat jatkuvasti ja tuskin annat sitä takaisin, keisarillinen talisman suojaa luotettavasti energiakenttäsi. Jos sinulla on aina tämä amuletti mukanasi, sinun on pian yllättynyt huomatessasi, että elämä on alkanut parantua hämmästyttävimmällä tavalla. Miksi tämä tapahtuu ja miten, löydät artikkelistamme.

Lahja prinssille

Miten keisarillinen amuletti syntyi? Tarina kertoo, että vuonna 1689 prinssi tarvitsi apua sotilaallisessa yhteenotossa oman sisarensa kanssa. Tässä häntä auttoi munkki, luostarin diakoni, jossa nuori prinssi pyysi apua. Munkki otti kolikon ja rukoili, kunnes siihen ilmestyi salaperäinen voima, ja esitteli sitten syntyneen keisarillisen amuletin tulevalle kuninkaalle sanoilla, että siitä lähtien häntä seurasi aina onni, rikkaus ja voitto kaikista vihollisista. Kuten historiallisista lähteistä tiedetään, prinsessa ei onnistunut sotilasvallankaappauksessa, ja hänet vangittiin luostariin veljensä keisarillisen asetuksen tiukassa valvonnassa.

Prinssi puolestaan tuli kuuluisaksi henkilöksi maailmanlaajuisesti ja teki koko maailman tuntemia tekoja. Myöhemmin dynastiassa jokainen uusi valtaistuimen perillinen sai oman henkilökohtaisen talismaninsa, jonka perusta oli erityinen keisarillinen kolikko.

Hieno peli

Kuinka elämä voi muuttua, jos henkilö onnistuu tulemaan keisarillisen amuletin omistajaksi? Ainutlaatuinen esine korvaa mustan raidan nopeasti valkoisella, ja tästä lähtien sen omistajalla on aina onnea! Valmistaudu miellyttäviin muutoksiin sellaisissa ilmiöissä ja teoissa kuin:

  • liiketoiminta;
  • ura;
  • arpajaiset;
  • Rahoittaa;
  • korkeapalkkainen työ.

Löydät varmasti kannattavan työn ja saat ylennyksen, jos sinulla on aina keisarillinen amuletti, jonka arvostelut vahvistavat sen tehokkuuden kaikille maagisen esineen omistajille. Oletko valmis mielenkiintoisiin tarjouksiin ja näkymiin? Varmista sitten, että talismanin perusta on keisarillinen kuninkaallinen kolikko. Toinen tulee olemaan tehoton.

Mistä sen saa ja miten se tehdään

Ymmärtääksesi mitä keisarillinen amuletti on, totuus tai avioero, sinun on ostettava se tai tehtävä se hyvin ja varmistettava sitten, että muiden talismanien omistajien arviot ovat totta. Monet ihmiset huomaavat paitsi äkilliset menestykset liiketoiminnassa myös harmonian luomisen perhe- ja henkilökohtaisissa asioissa.

Keisarillinen amuletti voidaan ostaa tai tehdä itse, mutta vain ammattimaisesti valmistettu amuletti tuo taattua apua ylhäältä.

Sen on tehtävä joko pappi tai kokenut taikuri. Amuletin luominen on niin energiaintensiivistä, että asiantuntija voi tehdä enintään viisi kappaletta päivässä, joten jono niiltä, jotka haluavat tilata amuletin, on melko suuri.

Ne, jotka ovat luottavaisia itseensä, voivat yrittää tehdä talismanin omin käsin. Tätä varten tarvitset:

  • Etsi tsaarikolikko Pietari I: n tai muiden venäläisten tsaarien aikana, tärkeintä on, että rahapaja oli keisarillisessa rahapajassa.
  • Varmista, että oikea aika on tullut luomaan amuletti - sunnuntai, auringon päivä, jolloin suoritetaan vahvimmat maagiset rituaalit ja hengelliset teot.
  • Suojaa itsesi täysin ulkopuolisilta vaikutuksilta. Irrota puhelimet. Kytke miellyttävä musiikki päälle ja sytytä kirkko tai tuoksukynttilä. Laita ajatuksesi järjestykseen ja virity positiiviseen.
  • Jos haluat käyttää amuletia ranteessa tai kaulassa, sinun on tehtävä reikä tai ompele pieni pellavapussi, johon keisarillinen amuletti tallennetaan. Kolikko on sidottava punaisella langalla poikittain.
  • Odota täysikuuta ja aseta kolikko punaiselle laastarille ikkunalaudalle niin, että koko kuutamo putoaa siihen. Kysy korkeammilta voimilta, mitä haluat saavuttaa amuletin avulla.
  • Jotta voit yhdistää oman energian talismaniin, sinun on asetettava se tyynyn alle käärittynä liinalle ennen nukkumaanmenoa. Näin keisarillinen amuletti aktivoidaan.

Käyttöohjeet

Riippumatta siitä, ostiiko omistaja keisarillisen amuletin vai teki sen itse, sinun on tiedettävä, miten käsitellä amulettia oikein.

  • Et voi kertoa kenellekään tai ylpeillä keisarillisesta onnesta ja rikkaudesta.
  • Jotta asia ei menettäisi voimaansa, on kiellettyä antaa amulettia edes pitämään sitä. Parempi piilottaa se turvallisesti uteliailta katseilta.
  • Talisman menettää voimansa ja lakkaa tuottamasta onnea, jos se annetaan tai lahjoitetaan.
  • Keisarillinen amuletti voidaan periä, mutta ennen sitä se on annettava ammattilaisille käsiteltäväksi, jotta ei -toivottu edellisen omistajan elämästä ei hemmottele sitä.
  • Sinun täytyy suojella ja suojella talismania.
  • Talismania tulee säilyttää puhtaassa paikassa.
  • Joka viikko keisarillinen amuletti on poltettava omistajan energialla, jota varten sinun on otettava se käsissäsi ja pidettävä sitä jonkin aikaa.
  • On suositeltavaa kantaa amuletti aina mukanasi.

Tieteiskirjallisuus ja todellisuus

Monet amulettien omistajat väittävät, että keisarillinen amuletti tuo onnea kaikissa asioissa. Kuinka tarkistaa, onko se totta vai vilpillistä?

Se on yksinkertaista - sinun täytyy lukea asiakkaiden arvostelut ja tilata tämä talisman itsellesi houkutellaksesi menestystä elämässä, jotta voit todella testata sen voimaa ja maagista vaikutusta. Varmasti lyhyen tarkastuksen jälkeen tulee halu ostaa keisarillisia amuletteja kaikille perheenjäsenille.